Small Batch Brewery kandidat til prisen som Årets danske bryggeri 2018

Small Batch Brewery kandidat til prisen som Årets danske bryggeri 2018

Danske Ølentusiasters lokalafdeling på Bornholm har nomineret Small Batch Brewery til Årets danske bryggeri, som uddeles i december.

Danske Ølentusiasters lokalafdeling på Bornholm har nomineret Small Batch Brewery til Årets danske bryggeri. Small Batch Brewery blev grundlagt i 2015 på Lille Hallegård i Østermarie. I 2017 flyttede bryggeriet til Rønne Havn.

Her er den bornholmske lokalafdelings begrundelse for, at Small Batch Brewery skal være Årets danske Bryggeri 2018:

Small Batch Brewery startede for få år siden på Hallegård pølsemageri, men bryggeriet er nu et selvstændigt bryggeri på Rønne Havn. På Small Batch Brewery er man stolte af at være Bornholms mindste bryggeri.

På bryggeriet eksperimenteres der gerne med alle stilarter, og resultatet er mange spændende øl. Med små spontane smagninger, varme pølser eller andet i bryggeriet holdes der en god kontakt til alle vores medlemmer på Bornholm.

På lokalafdelingens årsmøde valgtes Small Batch Brewery af medlemmerne til Årets danske Bryggeri 2018. Der var opstillet fem kandidater, men Small Batch Brewery kom tydeligt i mål.

Prisen uddeles i december blandt bryggerier der er indstillet af Ølentusiasternes lokalafdelinger. Det er foreningens 9000 medlemmer, der stemmer om, hvilket bryggeri der skal have den ærefulde pris.